Houten gordijnen

Home » Binnenluik » Houten gordijnen

Houten gordijnen

Houten “gordijnen”… De praktische sfeermakers in iedere woning…

binnenluiken

Natuurlijk hebben we geen gordijnen van hout. Maar wel een iets wat erop lijkt: binnenluiken.

Luiken aan de binnenzijde van uw raam: een bijzondere vorm van raambekleding.
Een binnenluik verduistert, isoleert en het geeft ook nog eens een prachtige luxe uitstraling. Een mooi alternatief voor gordijnen! In bijna iedere denkbare ruimte zijn te realiseren: woonkamers, keukens, badkamers, kantoor of studio.

Binnenluik.nl is gespecialiseerd in het leveren van binnenluiken op maat. Wij hebben een breed ‘standaard’ assortiment, maar hier wijken wij ook graag van af.
Zo kunt u binnenluiken laten maken naar uw persoonlijke wensen.

Onze binnenluiken worden toegepast voor ramen en deuren. Als u onvoldoende inbouwruimte of uitstekend raambeslag heeft, zijn binnenluiken toch ook  mogelijk.
Er wordt dan een eerst ‘voorzet’ kozijn gemaakt waarin de luiken worden opgehangen.

Aflakken is mogelijk in bijna iedere denkbare kleur. Wij betrekken onze lakken bij een gespecialiseerde verfgroothandel die een groot assortiment verven levert. Wij verwerken watergedragen verf in onze eigen spuiterij.

Standaard worden de binnenluiken van MDF gemaakt, dit materiaal is gemakkelijk te bewerken en trekt niet krom.
Het is echter ook mogelijkheid om binnenluiken van massief hout te laten maken. U kunt denken aan bijvoorbeeld eiken of grenen.
Het nadeel van massief hout is, dat het kan gaan ‘werken’. Daarom adviseren wij vaak MDF. Hiermee worden de meest fraaie creaties gerealiseerd!

Klik hier om naar de productpagina te gaan